06 - 14 50 17 09      

 info@centrumvannu.nl

Centrum van NU

Mindfulness training MBSR / MBCT

Mindful Zwanger en Bevallen
(mindfulnesstraining i.c.m. Zwangerschapscursus)

Mindful door de Overgang
(mindfulnesstraining i.c.m. Overgangscursus

foto perfect deventer

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Marieke van Zadelhoff (1965). Getrouwd met Arjan en samen hebben wij 5 volwassen kinderen. Ik ben gecertificeerd Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, Jongerentrainer en Mindfulkidstrainer en gecertificeerd Zwangerschapscoach. Ik heb deze studies gedaan bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en bij de Academie van mw. S. Kamping in Arnhem. De opleiding: Overgang en Voeding heb ik gedaan bij CIVAS.

Ik werk 2 dagen met veel plezier in het basisonderwijs. Ik vind het heel leuk om de ontwikkeling van kinderen te kunnen volgen tijdens hun basisschoolperiode. Wat mijn werk extra dimensie geeft is dat ik mindfulness mag geven aan de kinderen. Het is mooi om te zien dat kinderen er baat bij hebben, zich beter kunnen concentreren, beter in slaap komen en zich fijner voelen.

In 2014 kwam ik zelf in aanraking met mindfulness nadat ik ernstig ziek was geweest. Door de mindfulnesstraining heb ik weer vertrouwen in mijn lijf gekregen en ben ik het leven een stuk lichter gaan beleven doordat ik leerde om van het huidige moment te genieten. Het is zo waardevol voor mijn leven dat ik dit graag door wil geven aan anderen.

Vandaar dat ik in 2015 met mijn studie ben begonnen. Het geven van de achtweekse training geeft mij veel voldoening en energie. Het is prachtig om te zien hoe deelnemers zich in acht weken ontwikkelen en tot inzichten komen. Ik blijf 2 dagen in het onderwijs werken en de rest van de week werk ik in mijn praktijk. Een mooie balans voor mezelf!

Vanaf januari 2020 ga ik starten met het geven van de cursus MINDFUL ZWANGER EN BEVALLEN. Hierbij heb ik de mindfulnesstraining gecombineerd met een uitgebreide zwangerschapscursus. Het mooiste wat ik heb meegemaakt in mijn leven is moeder worden! Heel graag help ik zwangere vrouwen voor te bereiden op deze bijzondere gebeurtenis, zodat zij rustig, ontspannen en met zelfvertrouwen de bevalling in kunnen gaan!

In 2020 heb ik de opleiding: Overgang en Voeding afgerond. Het onderwerp 'overgang' interesseert mij enorm. Ik heb veel vriendinnen die, net als ik, in deze bijzondere, mooie, maar ook vaak heftige periode zitten. Omdat ik in mijn praktijk regelmatig vrouwen tegenkom die veel te maken hebben met overgangsklachten, heb ik besloten hier een opleiding voor te volgen en een cursus te schrijven waarin ik de mindfulnesstraining combineer met een cursus over de overgang.: MINDFUL DOOR DE OVERGANG